sunnuntaina, joulukuuta 31, 2006

Uusi vuosi, uudet... ... ...

...Eeh, kuteet? Murheet? Perkele, en keksi mitään tarpeeksi nihilististä, joka rimmaisi tuon kanssa. Olen minäkin yksi kädetön aivopieru.

Alkujaan oli tarkoitus kirjoittaa joko muka-houreinen hätäsepite siitä, kuinka maailmanloppu tulisi juuri vuodenvaihteen kohdalla, mutta hämäännyin etusivulla olevista new- ja old bloggereista. Kun en tajunnut kirjautua sisään vanhana, menetin intoni apokalyptisiin urinoihin ja rupesin katsomaan Madonnan konserttia. Vuisi alkoi siis suht koht kivasti.

Nyt, reilut pari tuntia myöhemmin tajusin, mistä tuossa kiikasti. Ja onhan se katu-uskottavampaa blogata aamukolmelta. Nyt ei vain ole mitään aihetta.

Tai no, voisin toisaalta inistä siitä, kuinka helvetin väärin on, että näinkin käsi (äsken olin vielä kädetön), kuin minäkin koneen kanssa olen, voi tehdä omat sivut. Tai no, blogin... Lasketaanko sitä? No helkkari, toteuttaa itseään Netissä, ilman isompaa ymmärrystä jostain html:stä sun muusta koodihepreasta.

Itse asiassa vietän huomattavan osan ajastani netissä. Surffaten. Tarkistamassa, onko tänne tippunut yhtään kommenttia/linkkiä aikuisviihdesivuille, lukemassa muiden tekstejä (romanssia, erotiikkaa, slashia, mielipiteitä, tunteenpurkauksia ja kännistä örveltämistä), tarkistaen hyvin laihaksi jäävää sähköpostitussaalista, seikkailemalla hakukoneissa tai tuijottamassa pornoa. Viimeksi mainittu syökin sen valtaosan surffausajastani, joka syö valtaosan valveillaoloajastani.

Ja kuten totesin, pohjatonta selausintoani lukuun ottamatta minulla ei ole minkäänlaisia taitoja koneiden kanssa. Jos kone tekee tenän, niistä jotain tietävä tuttavani saattaa olla valmiina apuun, jotta voin kaataa sen uudelleen.

Niin että hauskaa vuotta 2007 vaan sinnekin. Joillain ihmisillä on ihan oikeasti ongelmia, joten minun pitäisi kai pikkuhiljaa ruveta häpeämään silmät päästäni, kun jaksan aina kitistä köyhää elämääni, joka on kaiken huipuksi ihan oma vika. Mutta kun ei hävetä, kiitos anonyymisyyteni. Se taitaa tehdä minusta vielä huonomman ihmisen.

2 Comments:

Blogger Sun äitis said...

Uuden vuoden ensimmäinen uusi blogituttavuus minulle!

Hyvää loppu elämää!
Sun äitis

3:00 ap.  
Blogger Lokasanko said...

Kiitos, sun äitis. Sitä samaa sinullekin.

5:41 ap.  

Lähetä kommentti

<< Home